10 manieren om mijn informatie digitaal te verwerken

Ik heb mijn papieren formulieren verhuisd naar mijn mobiele telefoon. Ik besefte hoeveel meer structuur en vrijheid het digitaal verwerken van informatie mij geeft tijdens werk. Het gebruik van digitale formulieren is slechts een van de vele manieren om mijn gegevens digitaal te verwerken. Ik vertel je over 10 geweldige tools die je leven kunnen veranderen!

1. Evernote

Als je deze app nog niet hebt gedownload, pak je telefoon en doe het nu! Maak notities, verzamel afbeeldingen en het maak onderweg to do lijsten. Evernote heb ik op mijn telefoon, tablet en computer. Het is de tool waarin ik teksten schrijf, informatie verzamel, kan vinden wat ik nodig heb en mijn ideeën kan presenteren. Het maakt mijn leven zo veel makkelijker, omdat ik foto's en notities kan toevoegen en ze kan delen met mijn collega's en vrienden en ik altijd mijn aantekeningen bij me heb. Ik hoef me zorgen te maken over het maken van presentaties, omdat mijn aantekeningen met één klik omgetoverd zijn in een presentatie.

2. MoreApp

Zoals ik al zei gebruik ik MoreApp in plaats van al die vervelende papieren formulieren! MoreApp is een tool voor het digitaliseren van papieren formulieren. Met MoreApp heb je toegang tot ieder formulier op elke locatie. Elimineer onvolledig of onjuist ingevulde formulieren. Ik beheer de formulieren zelf en kan foto's, datum / tijd, handtekeningen en de geolocatie aan mijn formulieren toevoegen. Het bespaart me een hoop tijd, omdat ik data niet twee keer hoef in te voeren of tijd hoef te besteden aan het ophalen en afleveren van papieren formulieren.

3. Confluence

Het werken in documenten is ineens leuk geworden! Confluence is een plek waar werk teamwork wordt. Ik gebruik het voor het maken, organiseren en bespreken van mijn werk met mijn team. Confluence maakt het mogelijk om kennis goed te bewaren die vaak verloren gaat in inboxen en gedeelde schijven. In Confluence is alle informatie makkelijk te vinden, te gebruiken en te updaten. In plaats van het bijhouden van duizenden documenten waar ik aan heb gewerkt, voeg ik ze toe aan Confluence en zo zijn altijd toegankelijk voor mij en mijn collega's. Ik kan commentaar geven op documenten of helpen met teksten waar collega's aan werken. Ik kan de voortgang en wijzigingen die er gedaan zijn precies inzien. Is het ooit makkelijker geweest om samen te werken met je team? Volgens mij niet!

4. JIRA

Taken, ideeën en verzoeken zijn vaak verborgen in verschillende documenten, hoofden van mensen en diep ver weg in je inbox. We gebruiken JIRA om alle taken in vast te leggen, te organiseren, te prioriteren en actie te ondernemen. Het is nog voor mij nog nooit zo makkelijk geweest om in te kunnen zien waar iedereen om me heen mee bezig is. Met JIRA kost dit alles bijna geen moeite meer, zodat het team kan meer tijd kan besteden aan het bouwen van goede software. Ik kan nu plannen, volgen en slimmer en sneller werken. Op kantoor of onderweg met de nieuwe mobiele interface, JIRA helpt ons team de klus te klaren.

5. MailChimp

Verstuur je veel nieuwsbrieven, actie mails en meer direct marketing mails? Meer dan 7 miljoen mensen en bedrijven over de hele wereld gebruiken daar MailChimp voor. En ik ook. De functionaliteit en integratie mogelijkheden van MailChimp staan mij toe om marketing e-mails, geautomatiseerde berichten, en doelgerichte campagnes te sturen naar mijn mailinglijsten. De gedetailleerde rapporten na het verzenden van de e-mails helpen me te blijven verbeteren. Het creëren van mooie e-mails is zo eenvoudig dat je zelfs aan een kind kan vragen om het eens te proberen!

6. App Annie

Nog zo'n geweldige ontdekking is App Annie. Voor dat ik deze app vond, deed ik al het onderzoek over onze App Store marketing met de hand wat me ontzettend veel tijd kostte. App Annie doet nu het werk en laat alle statistieken zien over de positie van MoreApp in de App Stores. Je kunt de prestatie van bepaalde zoekwoorden die mensen gebruiken om de app te vinden in de gaten houden.

7. Hootsuite

Hootsuite helpt me om alle social media platforms te beheren en posts met bepaalde woorden naar voren te halen. Het is een geweldig hulpmiddel om in contact blijven met volgers en potentiële klanten! Het is makkelijke manier om dat allemaal tegelijk te doen, zonder dat je telkens hoeft in te loggen op alle verschillende social media kanalen.

8. Pinterest

Pinterest maakt het makkelijk om foto's en artikelen waarin ik ben geïnteresseerd te verzamelen en te bewaren. Het werkt ook op al mijn apparaten, zo heb ik altijd mijn foto's bij me voor als ik ze nodig heb. Er zitten links bij naar de originele bron. Het is ook geweldig om mijn eigen infographics en foto's met mensen die geïnteresseerd zijn te delen! Voor mij is Pinterest een grote inspiratie bron.

9. Piktochart

Wilt je je eigen infographic, flyer of een banner maken? Ik gebruik altijd Piktochart! Ik begin met een sjabloon of maak mijn eigen ontwerp vanaf scratch. Er zijn zo veel pictogrammen en ontwerpen beschikbaar om mijn infographics op een leuke en speelse manier te presenteren! Het is zo gemakkelijk, de gebruiker hoeft niet eens een designer te zijn. Het is een webbased tool, dus ik kan toegang krijgen tot mijn ontwerpen vanaf elke computer en ik hoef me geen zorgen te maken over het verzenden en opslaan van bestanden!

10. Fleep

Heb je veel internationale contacten? Fleep brengt berichten sturen naar een hoger niveau. Fleep, opgericht door ex-Skypers, vult de kloof tussen e-mail en verschillende berichten-diensten. Ze hebben de functionaliteit van e-mail om contact met iedereen te maken en verbinden dit met real-time messaging. Terwijl je met de meeste messaging services vaak alleen kunt chatten met je eigen team, kun je met Fleep makkelijk mensen toevoegen aan een gesprek met alleen een e-mailadres. Totdat ze zich aanmelden bij Fleep, zien ze het hele gesprek via de mail. Ander goed nieuws: het is te integreren met Google Hangouts!

Zoals je ziet, zijn er vele fantastische tools die het verwerken van informatie eenvoudiger maken dan ooit tevoren! Geen papier, dubbele documenten en verloren foto's meer, of het inloggen op verschillende sociale media kanalen. Dus veel meer tijd om mezelf te wijden aan het de taken waar ik echt van geniet! Heb ik een van jouw favorieten gemist? Laat het me weten!

Ga vandaag nog digitaal!

Wij planten bomen voor iedere MoreApp klant! Lees Meer

© MoreApp | Security | Privacy