15 Tips voor het Leveren van een Bijdrage aan de Samenleving

We vragen het MoreApp team naar de manier van bijdrage aan de samenleving in het dagelijks leven. Benieuwd naar onze 15 tips?

MoreApp is een tool, ingezet door bedrijven voor het optimaliseren van processen met behulp van digitale formulieren. We helpen bedrijven graag, maar ook de samenleving in het algemeen helpen we graag een handje.

Hoe draag je bij aan de Samenleving?

Ontdek de antwoorden van het team!

Thom: "Ik geef om mensen en wanneer het kan help ik iedereen. Ik hou ervan om aardig, positief en dankbaar te zijn."

Denise: "In Maleisië deed ik vrijwilligerswerk in een tehuis voor gehandicapte weeskinderen, samen spelen was al voldoende voor een glimlach op de gezichtjesl! In Rotterdam organiseer ik jaarlijks een kledingruil voor vriendinnen, wat oude kleding is voor de een, is als nieuw voor de ander!"

Dirk-Jan: "Ik maak 's avonds vaak een wandeling door het dorp of op het strand en neem al het vuilnis wat ik zie mee. Het zijn vaak tassen vol plastic, blikjes en pakjes sigaretten die anders in de gracht of de zee zouden belanden. Zo maak je je eigen buurt schoner en daardoor leuker om in te leven."

Mindy: "Mijn gezin adopteert dieren uit het asiel, ik doneer ook aan goede doelen die zich bezig houden met het welzijn van dieren. Ik zorg voor mezelf, zodat ik ook voor anderen kan zorgen. Nooit zou ik iets op straat gooien en daarnaast werk ik ook bij een milieuvriendelijk bedrijf 🌿!"

Vladimir: "Begin bij jezelf: verminderen, hergebruiken en recyclen."

Johnny: "Op Koningsdag heb een kinderbeurs georganiseerd!"

Joël: "Ik heb me aangemeld voor de Be My Eyes app. Blinde mensen kunnen mij bellen zodat ik ze kan helpen met een specifieke vraag."

Inaas: "In de supermarkt hielp ik een persoon aan de kassa die maar een paar centjes te kort kwam voor de boodschappen. Daarnaast breng ik graag tijd door met mijn familie."

Maaike: "Ik collecteer ieder jaar samen met mijn moeder voor KWF Kanker Bestrijding, in de supermarkt help ik ouderen als ze niet bij producten kunnen en thuis maak ik de hal van mijn flat schoon voor mezelf en de andere bewoners."

Arnau: "Ieder jaar help ik de Spaanse Magic Kings om cadeautjes te bezorgen bij de kinderen!"

Clara: "Ik doneer voedsel aan een organisatie in mijn woonplaats, zo helpen we mensen met financiële problemen. Kleding die ik niet meer aan doe, geef ik weg en dagelijks ben ik aardig tegen de mensen om me heen en probeer ik te helpen waar ik kan."

Adèle: "Twee keer per jaar doneer ik boeken en kleding. Het doet mij goed om iemand anders hier blij mee te maken. Glimlachen is ook een goede manier om bij te dragen aan een mooie dag van de mensen om me heen 😀. "

Vitor: "Mijn manier om een ​​bijdrage te leveren aan de samenleving is respect hebben voor anderen."

Sabrina: "Als ik in Venezuela ben, doneer ik bloed, niet alleen omdat ik weet dat mensen het nodig hebben, maar ook omdat het me goed doet om te helpen en ik er lekkere koekjes krijg."

Julian: "Ik maak de trappen van mijn huis schoon, zodat we allemaal in een schonere omgeving leven."

Van links naar rechts: Arnau als een Magic King, Denise past een outfit tijdens een kledingruil, Mindy met haar geadopteerde hond.

Als MoreApp dragen we op de volgende manieren bij aan de samenleving:

1. Onze gebruikers van over de hele wereld besparen veel papier en water door het gebruik van digitale formulieren in plaats van papieren formulieren!

2. We ondersteunen verschillende goede doelen, zoals KWF, de vrijwillige brandweer in Chili en een organisatie uit Nicaragua die micro-ondernemers helpt.

Wat is jouw Manier van Bijdragen?

We zijn benieuwd naar jouw manier van bijdragen aan de samenleving! Deel het met ons via social media: LinkedIn en Instagram.

Wil je bijdragen aan een betere samenleving door digitaal te werken met MoreApp? Meld je aan!

Adèle Retaillaud en Denise Ermes

Ga vandaag nog digitaal!

Wij planten bomen voor iedere MoreApp klant! Lees Meer

© MoreApp | Security | Privacy