Nienke’s Eerste Week als Stagiaire bij MoreApp Rotterdam

Op 1 september begon ik mijn eerste stagedag bij MoreApp. Met een hoofd vol vragen liep ik naar de ingang van het kantoor.

De eerste dag stage is voor iedereen spannend. Hoe zijn je nieuwe collega’s? Wat moet ik gaan doen tijdens mijn stage? Ga ik het leuk vinden? Dit zijn vragen die ik mij afvroeg tijdens mijn eerste dag bij MoreApp.

Eerste Indruk

Toen ik binnen kwam werd ik warm ontvangen door mijn stagebegeleidster en ander collega’s. Mijn nieuwe collega’s stelde mij meteen op mijn gemak. De positieve sfeer viel mij meteen op bij binnenkomst. Gelukkig maar, want een fijne werksfeer zorgt voor meer motivatie. Ook het kantoor ziet er erg indrukwekkend uit. MoreApp bevindt zich in de perfecte werkomgeving voor een goede werksfeer. Het is voor mij overduidelijk dat MoreApp goed voor zijn werknemers zorgt.

null

Aan het Werk!

In mijn eerste week heb ik dagelijks trainingen gehad van mijn stagebegeleidster, Maaike. In de trainingen leerde ik verschillende dingen zoals:

Door het volgen van de trainingen, heb ik in een korte tijd veel geleerd over MoreApp. Daarnaast heb ik samen met Maaike gekeken naar werkzaamheden die ik de komende maanden kan doen. Ik wil mij voornamelijk bezighouden met Marketing. Van MoreApp krijg ik de mogelijkheid om mee te kijken in het gehele bedrijf. Zo kan ik mij ontwikkelen op verschillende vlakken.

Stage Tijdens Corona

Het vinden van een stage is in 2020 erg lastig. Veel bedrijven leven in een onzekere periode door de corona crisis. Gelukkig vond ik MoreApp, die mij in het team wilde.

Niet alleen het vinden van een stage, maar ook het stage lopen is anders dan normaal. Op het kantoor bij MoreApp zijn minder mensen aanwezig. Met behulp van videobellen kon ik het gehele team online ontmoeten. MoreApp is een digitaliseringsbedrijf en online werken is dan ook geen enkel probleem. Het online communiceren en werken doet MoreApp erg goed. Hier kan ik veel van leren. Dagelijks is er een stand-up call waarin alle kantoren van MoreApp hun highlights van gister en vandaag bespreken. Hierdoor blijven we ook goed in contact met de collega’s in Berlijn en Barcelona.

Ondanks deze gekke periode, ben ik erg blij met de keuze van mijn stage. MoreApp biedt mij veel mogelijkheden. Ik kijk uit naar de komende maanden!

Ben jij nieuwsgierig en wil jij op de hoogte blijven van Nienke haar stage? Volg ons dan op Instagram !

null

Ga vandaag nog digitaal!

Wij planten bomen voor iedere MoreApp klant! Lees Meer

© MoreApp | Security | Privacy